Puppycursus en puppydagopvang 

Geheel uniek voor hondenschool Pistache is het uitgebreide aanbod in de begeleiding van de opvoeding van de pup.
Er zijn verschillende vormen van training mogelijk die bijdragen aan de ontwikkeling van een stabiele en zelfverzekerde, vrolijke hond. Een hond die uiteindelijk zowel met  soortgenoten als met zijn baas een perfecte relatie leert aan te gaan en te onderhouden.

Aanbod:
Training en begeleiding aan huis, speciaal voor de pup van 8 tot 12 weken oud.
Zowel de baas als de pup wordt begeleid in o.a. zindelijkheid, benchtraining, verzorging, veiligheid in en rondom het huis, omgang met kinderen, straffen, belonen, etc. (zie ook pagina “cursusaanbod’ rechterkolom: aanrader)
Dit is een zeer belangrijke periode in het leven van de pup: veel van het ongewenste gedrag van de hond heeft hier zijn oorsprong…
Puppydagopvang
Van maandag tot en met donderdag bieden wij puppen de gelegenheid om loslopend op ons omheinde terrein met leeftijdsgenoten te socialiseren. Alleen op deze manier leert de pup hoe hij zich moet gedragen tussen en ten opzichte van andere honden. In de dagelijkse praktijk krijgt u dan een hond die een goede sociale omgang heeft naar andere honden toe.
Prettig toch, als u  met de hond een boswandeling maakt of de uitlaatronde in de eigen omgeving doet en u niet bang hoeft te zijn dat de hond zich niet gedraagt?
Een tweede voordeel van puppydagopvang is dat u als eigenaar de mogelijkheid krijgt om onbezorgd naar uw werk te gaan. Geen schuldgevoel over het feit dat de hond te weinig dagelijkse beweging heeft gekregen. Sterker nog, misschien is dit een kans voor u om meerdere dagen te gaan werken, iets wat u al langer wilde maar niet mogelijk was vanwege de aanschaf van de hond...
Wetjes en weetjes puppydagopvang
Openingstijden: maandag tot en met donderdag. Het brengen van de hond(en) kan tussen 7.00- 9.00 uur en het ophalen tussen 16.00-18.00 uur.  In overleg zijn andere tijden mogelijk.
Locatie: Spierkesbos: tussen Gestel en Schijndel. Voor routebeschrijving zie pagina locatie op deze website. Kosten: puppydagopvang  werkt met een 10-dagen kaart en deze kost € 110,- Inschrijven: op pagina inschrijven van deze website. Na inschrijving wordt er contact met u opgenomen, telefonisch of via email. Voor de continuiteit van de roedels stellen wij als regel dat u de hond minimaal 1 maal per week aan de dagopvang deel laat nemen. Incidentele opvang aan honden die geen gebruik maken van onze dagopvang is dan ook niet mogelijk. Voor deelname aan puppydagopvang is inenting tegen kennelhoest uiteraard verplicht. Bij kou en regen verblijven de honden in de binnenruimtes.
Puppycursus in groepsverband
Niet alleen de relatie hond-hond is uitermate belangrijk, de relatie baas-hond bestaat 24 uur per etmaal en mag niet onderschat worden. Training met de eigen hond gecombineerd met andere bazen en honden leveren hier een positieve bijdrage aan.
De inhoud van de groepslessen is te lezen op de pagina cursusaanbod.

Tenslotte

Niet alleen puppies zijn welkom op onze dagopvang, ook aan VOLWASSEN honden bieden wij reeds enkele jaren naar tevredenheid dagopvang!! Informeer hier gerust naar.