Locatie

Het terrein waar Hondenschool Pistache zich bevindt is genaamd Spierkesbos en ligt tusssen Gestel en Schijndel.

De afstand tussen ’s-Hertogenbosch-zuid en Spierkesbos  is met de auto slechts 7 minuten!! Ook vanuit Vught, Den Dungen, Gestel, Gemonde, Berlicum, Schijndel etc. is deze locatie snel en makkelijk te vinden.

Vanaf ‘s-Hertogenbosch-zuid is Spierkesbos te bereiken via de N 617 richting St. Michielsgestel. Bij het eerste kruispunt, met verkeerslichten, rijdt u rechtdoor richting Schijndel. Vervolgens komt u op een rotonde en gaat rechtsaf (richting Gemonde), waarna u meteen de eerste weg links inslaat, de Boschweg genaamd. Deze secundaire weg loopt parallel aan de N 671 die naar Schijndel gaat. Op de Boschweg neemt u de 3e afslag rechts. Let op: het betreft hier verharde en onverharde wegen. Spierkesbos bevindt zich op een onverharde weg en is te herkennen aan de borden: doodlopende weg en uiteraard het straatnamenbord Spierkesbos. Na de weg ingeslagen te zijn ziet u even verderop aan u rechterhand parkeerplaatsen en bent u gearriveerd bij Hondenschool Pistache.

Het trainingsterrein is geheel omheind en dus is het voor de honden niet mogelijk om weg te lopen. Tevens beschikken wij over een binnenverblijf waar o.a.theorielessen gegeven kunnen worden.